Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, για αυτό επαναλαμβάνεται για να έχει πολλά.


Με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα ..
Πίσω από τις υστερικές φωνές των φερόμενων τζιχαντιστών, των μέσων ενημέρωσης και των τελευταίων που είναι ακόμα υπνωτισμένοι από αυτά, υπάρχει μία φωνή που λέει:

«Κινδυνεύεις. Εμείς θα σε σώσουμε. Για αυτό να κάνεις ότι σου λέμε. Να πληρώνεις τους φόρους σου και να μην διαμαρτύρεσαι, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.» 

Είναι η φωνή των διεφθαρμένων κρατών, που αντί να είναι ο προστάτης των λαών έχει γίνει ο νταβατζής τους. Και αντί τα κράτη να εξουσιάζονται από τους πολίτες τους με δημοκρατικές διαδικασίες, έχουν γίνει αμιγώς οχήματα οικονομικών συμφερόντων, που επενδύουν στην ανασφάλεια και την εξάρτηση.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε κάποιο χτύπημα, ούτε έχω τον τρόπο να διαπιστώσω ποιο γεγονός είναι αυθεντικό και ποιο είναι σκηνοθετημένο. Όμως να ξέρετε ότι ούτε ο παρουσιαστής των ειδήσεων μπορεί να γνωρίζει. Ούτε ο σκηνοθέτης στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε ο αρχισυντάκτης. Ούτε ο ηθοποιός που παίζει τον ρεπόρτερ. Όλοι αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν την προπαγάνδα για να παίρνουν τα χρήματα των μυστικών υπηρεσιών, σε μορφή διαφημίσεων, χορηγιών και θαλασσο-δανείων. Έτσι λειτουργούν εδώ και δεκαετίες τα περισσότερα από αυτά που ονομάζουμε μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Δεν κάνουν ενημέρωση. Καμπάνιες φόβου και προπαγάνδας κάνουν.

Μην ξεχνάτε το κομβικό γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Όταν η πιο ισχυρή χώρα στον πλανήτη, δήθεν δέχτηκε επίθεση από κάτι τύπους με σουγιάδες. Όταν αυτοί με τους σουγιάδες, δήθεν κατάφεραν να τρυπήσουν την ισχυρότερη αεράμυνα του κόσμου με πολιτικά αεροπλάνα. Όταν κατάφεραν να χτυπήσουν το καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο στον κόσμο, το Πεντάγωνο. Όταν κατάφεραν να χτυπήσουν σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση, τους δίδυμους πύργους. Και όλα αυτά γιατί; Για να ξεκινήσει ο νέος αιώνας της αμερικανική ηγεμονίας στον πλανήτη, με νέους πολέμους – πραξικοπήματα στο Ιράκ, στη Μέση Ανατολή, στην Μεσόγειο και πιθανός σε πολλά άλλα μέρη του πλανήτη για τα οποία δεν ακούμε τίποτα. Τα ψέμματα που ακολούθησαν την 11/9 ήταν άπειρα και καλύφθηκαν για ένα δύο χρόνια από την υστερία και την μιντιακή τρομοκρατία αλλά ως εκεί. Στο μεταξύ τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των ίδιων των Αμερικανών πολιτών περιορίστηκαν και οι βομβαρδισμοί πολλαπλασιάστηκαν.

Το αντίδοτο είναι η δική μας παγκόσμια αντιπολεμική δράση και στάση. Κανένας λαός δεν θέλει πόλεμο. Κανένας άνθρωπος δεν θυσιάζει τη ζωή του και την ζωή άλλων για μία θέση στον παράδεισο. Αυτά τα παραμύθια δεν συμβαδίζουν με την εποχή μας, ούτε με την φύση μας γενικότερα. Κανένας άνθρωπος δεν κάνει φρικαλεότητες χωρίς να έχει υποστεί παραμόρφωση από ναρκωτικές ουσίες και πλύση εγκεφάλου. Για αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι στις μέρες μας, οι πολεμοκάπηλοι σκηνοθετούν την φρίκη. Τους είναι πιο εύκολο από να την καλλιεργούν γιατί ούτε τα ναρκωτικά δεν μας πιάνουν πια, ούτε η προπαγάνδα. Έχουμε πάθει ανοσία.

Ενδεικτικά: Παλιότερα οι τρομοκράτες ήταν παλαιστίνιοι, γιατί έτσι βόλευε τότε. Σήμερα είναι τζιχαντιστές. Άραγε οι παλαιστίνιοι έχουν λύσει το πρόβλημα τους; Στην Συρία και το Ιράκ οι φερόμενοι τζιχαντιστές έκαναν βόλτες με πανάκριβα τζιπάκια και τρομοκρατούσαν τους αφημένους στην τύχη τους πληθυσμούς. Αύριο θα είναι οι Κόμπρα εναντίον των Τζι Αϊ Τζο. Αλλά δεν θα κουραστώ να το λέω. Δεν μας πείθετε.

Δαμιανός a.k.a. Motivator
www.skouliki.net

links - info

Για την 11/9/2001



short clip
-



Zeitgeist The Movie [2007] - Part 2 - The 911 Myth (35 min)
https://www.youtube.com/watch?v=it5J8_M99bI
youtube info
Zeitgeist 2012. Part 2 of Peter Joseph's 1st film that was released in 2007 'Zeitgeist: The Movie' from the 3-part Zeitgeist documentary series. Thoroughly examines and challenges the original 911 story that was drilled into the collective mind by the mainstream media and political elite - revealing that the flawed story propagated by the 911 Commission Report proves to be unquestionably untenable. If you pull back the curtain of lies the truth becomes disturbingly visible. www.zeitgeistmovie.com www.thezeitgeistmovement.com
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου