Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΠΙ + ΕΣ + άΙ = Πίεση εσαεί (Βίντεο)


Για να ευλογήσω τα γένια μου.. ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙΕΙΕΙ από τότε..
Θυμάστε το ΠΙ ΕΣ ΑΪ ; (PSI) Το φερόμενο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Αυτό το οποίο θα έλυνε τάχα όλα τα προβλήματα της υπερχρέωσης της χώρας.
Αυτό που θα έφερνε την σταθερότητα και τις επενδύσεις. Αυτό λοιπόν ήταν όλο ένα καλοστημένο παιχνίδι που αντί να διόρθωνε, επιδείνωνε την αληθινή οικονομική κρίση. Αυτήν την κρίση που αφορά πρώτα το πορτοφόλι των εργαζομένων και αυτών που έδιναν εισφορές μία ολόκληρη ζωή για να έχουν σύνταξη και περίθαλψη. Για αυτό τον λόγο κούρεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και τις οικονομίες των μικρο ομολογιούχων. Και η άποψη μου είναι ότι αυτό το σκοπό είχε εξαρχής το ΠΙ ΕΣ ΆΙ. Να χτυπήσει όλους αυτούς και κατ’ επέκταση όλη τη χώρα για τους εξής λόγους.
01.Για να μας υποβάλουν σε σοκ και να πάψουμε να σκεφτόμαστε. (Δημιουργία άγχους και ανασφάλειας για το μέλλον, αποτυχία οικογενειακού προγραμματισμού λόγο οικονομικών προβλημάτων)
02.Για να υποτιμήσουν την Ελληνική Εργατική δύναμη και τα όποια προνόμια είχε κατακτήσει. (Δεν μετράει η προϋπηρεσία. Μειώσεις, κατάργηση 13ου 14ου μισθού. Και άλλα.)
03.Για να υποτιμήσουν την Ελληνική γη. (Για παράδειγμα το Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού παραχωρείτε στο 1/5 της αξίας του. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια)
04.Για να καταστήσουν την χώρα κρατούμενο της Τρόικα αφού κανένας (μικρός ή μεγάλος) ομολογιούχος δεν θα μας δάνειζε ξανά. Και για πολλούς άλλους ερευνητικούς λόγους. Δηλαδή μας έχουν κάνει πειραματόζωα για να καταπιέζουν και άλλες χώρες με την ελληνική εμπειρία!
Δείτε το βίντεο που ανάρτησα τον Φεβρουάριο του 2012. Από τότε είχα προβλέψει ότι οι εξουσιαστές έχουν σκοπό να μας πιέζουν εσαεί. Συνεχώς θέλω να πω. Για αυτό ακόμα προσπαθούν να κόβουν μισθούς και συντάξεις.. Άσε που έγραψα στο βίντεο το εσαεί με η! Τελικά πως γράφεταιε;



Motivator Damian
www.skouliki.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου